Vrijwilliger

Hopeful Support Foundation

Kom ons team versterken!

 

Zonder vrijwilligers komt er weinig van de grond! Vrijwilligers zijn voor Stichting Hopeful Support van groot belang. Om te zorgen dat de donaties rechtstreeks naar projecten gaan, wil Stichting Hopeful support zo weinig mogelijk geld uitgeven aan loonkosten en dergelijke. Daarom hebben we in Nederland geen kantoor en bestaat het bestuur uit enthousiaste vrijwilligers.

 

We zoeken mensen die fondsen kunnen werven!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een energieke, zelfstandige fondsenwerver voor de zakelijke markt. Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de fondsenwerving naar de zakelijke markt en help je Stichting Hopeful support voor te dragen aan bedrijven als goede invulling van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid.

 

Taken

 

Actief leggen van contact op de zakelijke markt

Ontwikkelen en uitvoeren van campagnes

Benaderen van organisaties om Stichting Hopeful Support te koppelen aan een evenement of actie.

 

We zoeken ook mensen die ter plaatse de handen uit de mouwen willen steken en op die manier een bijdrage kunnen leveren aan het dagelijks leven van de mensen ter plekke.

 

Wat hebben wij als Stichting Hopeful support te bieden?

 

Wij bieden een enthousiast team met een open visie op ontwikkelingshulp. Iedereen krijgt de mogelijkheid om zn steentje bij te dragen om de wereld een beetje beter te maken. Je zult ervaren dat het je eigen leven ook zal veranderen en dat het werk dat je doet onbetaalbaar is.

Copyright Stichting Hopeful Support - The Netherlands - Maastricht